EskoWorld USA van 3 dagen offline naar 10 dagen online

De organisatie van EskoWorld, normaal gesproken een driedaags evenement voor de verpakkingsindustrie, heeft er vanwege de coronacrisis voor gekozen om het evenement online uit te smeren over 10 dagen.

esko-world-2020Het driedaagse verpakkingsevenement dat eind april gepland stond in Dallas (Verenigde Staten), heeft door de coronacrisis niet gekozen voor volledig annuleren, maar voor een alternatieve oplossing. In de loop van twee weken – vanaf 27 april – geeft Virtual EskoWorld merken en hun verpakkings- en printketens de kans om de nieuwste technieken en oplossingen online te presenteren, op het gebied van beheer van verpakkingen en labelillustraties, prepress-workflowautomatisering en digitalisering.

Lees verder bij sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK