Mix van online en offline mail via PostBridge

Multi-Post uit Dordrecht lanceert een nieuw multi-channel communicatie- platform: ‘PostBridge’.

“Vanuit PostBridge is het mogelijk om multi-channel mailing- en marketingcampagnes te versturen”, zegt IT manager Frank van Ballegooij. “Het online platform is geboren vanuit wensen van huidige klanten, die behoefte hebben aan meer flexibiliteit en vrijheid bij het uitvoeren van hun mailcampagnes. PostBridge biedt de mogelijkheid om verschillende soorten communicatie-uitingen (per post, per e-mail of per sms of gecombineerd) zelfstandig te ontwikkelen en te versturen. Deze combinatie maakt PostBridge uniek en biedt zeker binnen zakelijk Nederland – MKB en ZZP – veel nieuwe mogelijkheden.”

Jeffrey Hagenstein, binnen Multi-Post verantwoordelijk voor digitale diensten, vult aan: “PostBridge is ontstaan door een samenwerking tussen Multi-Post en Postbode.nu. Deze samenwerking brengt de offline en online werelden van mailingen bij elkaar. Multi-Post heeft veel ervaring met grootschalige documentverwerking en het versturen van direct en transactiemail, en Postbode.nu met het ontwikkelen van een online platform voor post en documentstromen. PostBridge combineert de expertise van beide bedrijven.”

Mark Hameetman, onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van PostBridge: “Er is geen specifieke technische kennis nodig om mailings via PostBridge te kunnen versturen. Het is letterlijk: plug & play. De webapplicatie is volledig selfservice. Gebruikers kunnen er direct mee aan de slag. Wat PostBridge als multi-channel communicatieplatform uniek maakt, is de combinatie van communiceren per e-mail, per post of per sms binnen één campagne. Daardoor is de gebruiker in staat om de boodschap nog beter en gerichter af te stemmen op de ontvanger.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK