Postzegel wordt weer duurder

PostNL mag de postzegelprijzen volgend jaar verhogen naar 87 cent. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft het voorstel van PostNL goedgekeurd. In 2010 kostte een zegel nog 44 cent. Al met al is de prijs met het nieuwe tarief in negen jaar bijna verdubbeld.
Een gewone zegel kost momenteel nog 83 cent, maar om de al jaren kelderende post betaalbaar te houden verhoogt PostNL dat tarief met bijna 5 procent. Het laagste frankeermachinetarief stijgt van 77 naar 81 cent. Een aangetekende brief gaat € 8,45 kosten, 5 cent meer dan nu. Het tarief voor binnenlandse pakketjes wijzigt PostNL niet. Dat blijft € 6,95.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK