Kyocera nieuwe speler in inkjet segment op A4 formaat

Kyocera lanceert een eerste inkjet kleurenproductieprinter, met een snelheid van 150 pagina’s per minuut. De machine gaat onder de naam TASKalfa Pro 15000c de markt op, en zou volgens opgave vanaf december beschikbaar zijn.

taskalfa-kyoceraDe TASKalfa Pro 15000c heeft een resolutie van 600 x 600 dpi en is bedoeld voor maandelijkse productievolumes van één miljoen A4-prints. De printer maakt gebruikt van watergebaseerde pigmentinkten. De TASKalfa Pro 15000c ondersteunt papierformaten van A6 tot SRA3 en gramgewichten van 56 tot 360 g/m². De printer kan in modules worden uitgebouwd en tot 14.310 vel aan boord hebben.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK