Kyocera nieuwe speler in inkjet segment op A4 formaat

Kyocera lanceert een eerste inkjet kleurenproductieprinter, met een snelheid van 150 pagina’s per minuut. De machine gaat onder de naam TASKalfa Pro 15000c de markt op, en zou volgens opgave vanaf december beschikbaar zijn.

taskalfa-kyoceraDe TASKalfa Pro 15000c heeft een resolutie van 600 x 600 dpi en is bedoeld voor maandelijkse productievolumes van één miljoen A4-prints. De printer maakt gebruikt van watergebaseerde pigmentinkten. De TASKalfa Pro 15000c ondersteunt papierformaten van A6 tot SRA3 en gramgewichten van 56 tot 360 g/m². De printer kan in modules worden uitgebouwd en tot 14.310 vel aan boord hebben.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK