Rabo&Co met oplage 1,1 miljoen in 86 edities

Het Amstelveense bureau MPG heeft in opdracht van de Rabobank 86 edities ontwikkeld van het nieuwe ledenmagazine ‘Rabo&Co’. Volgens de bank ‘een vernieuwing van de welbekende ‘Dichterbij‘.

RaboCo-editie‘Dichterbij’ werd in 2013 niet meer in print uitgegeven en ging digitaal. Dat besluit werd door tegenvallende resultaten alweer snel teruggedraaid. Vanaf begin 2014 verscheen het blad alweer in gedrukte vorm. Met ‘Rabo&Co‘ is naast een nieuwe titel ook een geheel nieuwe opzet door MPG bedacht. MPG: “Het is een magazine geworden dat helemaal draait om bijzondere journalistieke en beeldgedreven verhalen van ondernemende mensen, die samen streven naar het verbeteren van onze leefomgeving.” De nieuwe editie wordt op een groter formaat van 26 x 36 cm gedrukt op FSC-papier.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK