BTU2020 – Focus met acht klinkende ondernemersnamen!

De klinkende namen van de deelnemende ondernemers aan de vernieuwde Business & Technology talks, trok op donderdagmiddag 21 november ruim 100 vakgenoten naar het VNO-NCW pand in Den Haag. De ondernemers schetsten in twee uur tijd de actuele ontwikkelingen en verwachtingen voor 2020 in de printindustrie. Vanuit hun totaal verschillende perspectieven was er één component identiek: focus!

BTU2020Hoewel focus een typisch voorbeeld lijkt van een zogenaamde ‘open deur’, is het weloverwogen factor in de businessmodellen van de ondernemers. Focus betekent je specifiek richten op verkoop via resellers voor René de Heij (Probo) of juist precies het tegenovergestelde voor Wouter Haan (Simian). Het is een duidelijke keuze voor offline opereren, zoals Erwin Koerts (Aeroprint) dat doet, of juist het aangaan van een online verkoopmodel, in dit geval door Leon van Nunen (Control Media). Samen met Haico Meijerink (Drukwerkdeal), Ramon van Wingerden (Prindustry), Hans Scheffer (Helloprint) en Annette Dales (Multicopy) deelden deze directeuren hun standpunten over businessmodellen en technologie.

In een talkshowopzet met drie rondes leidde Peter Luit de Business & Tehnology talks voor een divers grafisch publiek. Het kennisevent is een initiatief van Printmedianieuws/Blokboek.com en CMBO, die voor deze gelegenheid de handen ineensloegen met het KVGO en VIGC.

Lees het verslag met de visies en smaakmakers van de acht directeuren op Printmedianieuws!

BTU2020 BTU2020

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK