NU.nl brengt twee eindejaarsmagazines uit

NU.nl noemt de tijdschriften zelf liever ‘bijzondere printspecials’. De printspecials zijn echte eindejaarsproducten: een Jaarboek van NUsport en een doeboek (Funboek) voor de bezoekers van NUjunior.nl. Sanoma wil hiermee beide doelgroepen ook offline bereiken. Het nieuwsplatform NU.nl trekt meer dan acht miljoen unieke bezoekers per maand.

NUjunior Funboek

Half september is NU.nl gestart met NUjunior – een nieuwsplatform voor kinderen van 7-12 jaar. Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl: “Wij snappen natuurlijk dat ouders hun kinderen ook graag offline bezig zien. Reden om ook met een nieuw tijdschrift te komen: het NUjunior Funboek.” Geen huiswerk, maar een lekker dik tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen. Vol met quizzen, spellen en testen, zoals: ‘Herken jij nepnieuws?’

NU-specials

Sportjaar 2019

Het jaarboek van NUsport kijkt terug op het sportjaar 2019. In deze speciale editie wordt uitgepakt met de mooiste foto’s van dé sportmomenten van 2019. De uitslag van de allereerste NUsport Awards is er ook in de vinden. Met verhalen over topsporters, als Virgil van Dijk en Frenkie de Jong, interviews en bijzondere portretfoto’s van onder andere: Mathieu van der Poel, Vivianne Miedema, Sifan Hassanen en Maarten van der Weijden.

Beide tijdschriften zijn in de winkel te koop bij onder andere AKO, Bruna en Primera.

Bron: inct

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK