Hoe gaat het met je grafische collega’s?

Hoe gaat het met je grafische collega’s in deze periode? Diverse ondernemers vertellen over hun huidige business. Ondanks de uiteenlopende ervaringen, blijkt er één verrassend positieve gemene deler: alle ondernemers gaan ontzettend creatief en flexibel om met de veranderende omstandigheden. 

Header Hoe gaat het met grafische ondernemers

“Nog heel druk”, antwoordt Patrick Peters op de vraag hoe het in deze coronaperiode ervoor staat bij zijn Drukkerij Peters en Printingpower.nl. Maar die drukte komt wel uit een kleine hoek. Bij Grafisch Bedrijf Goes, afgekort GBG zetten ze bedrukt golfkarton in als goedkoper alternatief voor scheidingswanden. Gaston van Hout startte vanaf maart 2019 met zijn Gaston Print. Ruim een jaar later is de succesvolle beginperiode even onderbroken door de coronasituatie. Een positieve draai vinden en zoeken naar alternatieven. Dat is voorlopig de focus voor Copyshop IJsselstein, die zich op de kaart zette als ‘de enige webshop waar je gewoon even binnenloopt’. De duurzame papiersoorten van Libertas Pascal lenen zich goed voor ansichtkaarten. Je kunt dit product juist in deze coronaperiode goed inzetten, bijvoorbeeld voor het versturen van een contactloos kaartje.

Benieuwd naar de volledige verhalen van deze ondernemers? Alle ervaringen lees je op Printmedianieuws.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK