GTO naar 4 edities

GTONederland heeft er definitief een nieuw automotive mediamerk bij. De terugkeer van misschien wel de meest besproken autoglossy is een succes. En zo’n succes zelfs, dat GTO Magazine in 2014 niet drie, maar vier keer verschijnt. Bovendien: er is een website, social media-kanalen en een YouTube-kanaal.

De vier edities van GTO Magazine worden ook in 2014 ingezet als cadeau voor alle AutoWeek-abonnees. Gelet op het losse verkoopsucces tot nu toe, is het daarmee nu al het grootste premium automotive magazine van Nederland (gemiddelde oplage: 65.000).

GTO magazine is gemaakt door de redactie van AutoWeek, bekend van de internationale succesformule. Het is een glossy uitvoering van 124 pagina’s dik met bijzondere verhalen en exclusieve onderwerpen. Na drie jaar afwezigheid lag de eerste papieren editie van dit jaar op 27 maart 2014 in de winkel.

Ook presenteren ze GTOmagazine.nl. Vanzelfsprekend is het credo van de nieuwe website identiek: Passie voor pk’s. Hier tref je natuurlijk het laatste nieuws aan over supercars en andere sportieve modellen, evenals een snel groeiende verzameling video’s – van rij-impressies tot reportages – en diverse fotospecials.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK