KVGO in cassatie tegen hoger beroep JA/JA-stickers

Het KVGO gaat samen met MailDB in cassatie. Daarmee komt de JAJA kwestie in een volgende, maar beslissende fase. De zaak wordt niet inhoudelijk behandeld, het hoogste rechtsorgaan beoordeelt ‘slechts’ of het hoger beroep juridisch juist is uitgevoerd.

Het KVGO stuurde een persbericht met het besluit en gaf daarin nog enige inhoudelijke toelichting. Spotta deed tot en met het hoger beroep mee, maar ziet af van deelname in de cassatieprocedure. Wanneer de cassatie in een uitspraak zal resulteren, is niet bekend. Te verwachten is dat dit minstens enkele maanden zal gaan duren.

Lees de achtergronden (voor abonnees) bij printmedianieuws.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK