Amerikaanse editie van ‘Print Pakt’ pakt…….

WhatTheyThink print ‘evangelist’ Warren Werbitt is moe van het horen dat ‘print dood is’. Kijk om je heen: de afdrukken zijn overal. Het is aan het veranderen, maar het is allesbehalve dood. Als gevolg daarvan moeten de drukkerijen het printen promoten.

Deze Amerikaan doet dat met duizelingwekkende snelheid. Leuk is dat hij verwijst naar een bekend bedrijf in ons land. Kijk maar eens op https://www.jubels.nl/en/ en https://www.premierpress.com/, twee bedrijven die drukwerk op een speciale manier promoten. Toch praat hij via de website waarop het filmpje is gepubliceerd vooral tegen het ‘eigen publiek’, met andere woorden, drukkerijen en andere productiebedrijven die dit allemaal wel al weten. Maar leuk is het wel. Ga pas luisteren na het ‘breaking news’ na ca. 10 seconden……..

‘Amerikaanse editie’ van Print Pakt

Bron: WhatTheyThink
Beeld: screenshot video

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK