Webinar morgen over online communicatiebeheer

De online kennissessie op 21 februari maakt duidelijk hoe je vanuit één online hub alle communicatiematerialen voor je klanten kunt beheren, opmaken en bestellen.

In een online brandportaal bundel je overzichtelijk drukwerk en online media. Als printpartner heb je de controle en word je de schakel naar een duurzaam communicatiemanagement voor je klanten. In de online kennissessie komen diverse cases langs met bedrijven die hun online communicatiebeheer optimaliseerden met een brandportal. Zo centraliseert het alle communicatie op één plek, zorgt het ervoor dat alle uitingen door iedere medewerker in de juiste huisstijl worden aangepast én biedt het de mogelijkheid om de uitingen direct te publiceren en bestellen.

Online Kennissessie Brandportal Software Prindustry

4x waarom kijken naar dit webinar!

1. In 1,5 uur de nieuwste softwaretrends over communicatiebeheer online;
2. Diverse cases van (grafische) bedrijven die de software gebruiken;
3. Verdieping met individuele vragen én een demo van het platform;
4. Kennissessie team met ervaring in grafische communicatieoplossingen:
Ramon van Wingerden, Jolanda van Drie en Berend Withaar van Prindustry.

Kennissessie Team Prindustry

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK