KVGO samen met VNO-NCW op bezoek bij Koninklijke Drukkerij Em. de Jong bv

Afgelopen week waren KVGO directeur Brecht Groeten, KVGO voorzitter Dick Naafs samern met VNO-NCW voorzitter Ingrid Thijssen op bezoek bij Em. de Jong in Baerle Nassau. Dat schrijft het bedrijf op haar LinkedIn pagina. CEO Stijn de Jong en commercieel directeur Bert Geefshuijsen waren de gastheren.

Werkbezoek Vno Ncw Kvgo Em De Jong
Stijn de Jong, Ingrid Thijssen, Bert Geefshuijsen, Dick Naafs, en Brecht Grieten

Het betrof een werkbezoek om vooral aandacht te vragen voor het ongelijke speelveld in Europa met betrekking tot de energieprijzen. KVGO hoopt dat VNO-NCW in het Haagse lobbycircuit een lans kan breken voor de grafische branche, omdat ook deze branche ‘energie intensief’ genoemd mag worden.

Em De Jong Landa In Gebruik
Natuurlijk behoorde het ‘bewonderen’ van de Landa S10P inkjet productiepers tot het bezoek

Natuurlijk werd het bezoek aan Em. de Jong om de kracht van print nog eens te onderstrepen. Ingrid Thijssen zei op de LinkedIn pagina: “Laten we eerlijk zijn: een gedrukt magazine of krant leest toch net een stukje lekkerder dan het digitale alternatief. We mogen daarom trots zijn op onze grafische sector in Nederland en al die drukkerijen waar ze nog echt vakwerk afleveren.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK