Webinar Brandportal: samenwerken in communicatieproces

Ontdek op 18 oktober wie het meeste voordeel kan halen uit een Brandportal in de online kennissessie van Prindustry. Je krijgt volop inspiratie, onder meer door aansprekende bedrijfscases. (paretnerbijdrage)

Ramon Van Wingerden

“Een klant verwacht tegenwoordig veel in het communicatie-proces”, zegt Ramon van Wingerden, eigenaar van Prindustry.
Niet alleen goede eindproducten, maar ook online kunnen bestellen, de voorraad bijhouden, leverancierskoppelingen, personalisatie, autorisatie, online ontwerpen en aansluitingen op DAM- of ERP-systemen. Al deze zaken maken het moderne communicatieproces complex.”

Partners met een Brandportal

Een goede samenwerking tussen creatieve en IT-partners is volgens Ramon de sleutel om het communicatieproces in goede banen te leiden. “Om de meeste waarde toe te voegen voor een bedrijf, werken grafisch ondernemers en softwareontwikkelaars samen. Met een communicatieplatform, een Brandportal, ontzorg je een bedrijf namelijk in het hele proces.
Met een Brandportal automatiseren wij als IT-partner het beheren, creëren en bestellen van alle communicatie. Wij verbinden de producten en systemen in één handig platform. De productie van de communicatie-producten ligt bij de grafische specialist.”

Programma kennissessie 18 oktober

Brandportal Prindustry Vb

Je kunt op deze website meer info vinden over de kennissessie die over precies 2 weken online plaatsvindt, en je kunt je meteen vrijblijvend aanmelden.

Hieronder alvast een korte inspiratieclip over IT als specialisme binnen communicatieprocessen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK