Webinar: Software partnership voor de beste klantoplossing

Samen sterker! De eindklant volledig ontzorgen door een samenwerking tussen een grafisch ondernemer en softwareontwikkelaar, voor één digitaal bestel- en creatieplatform. Laat je inspireren in de online kennissessie van Prindustry op 10 mei voor grafimedia ondernemers!

Ramon Van Wingerden 532x800 2

Als grafische industrie moeten we op een fundamenteel andere manier naar communicatie kijken. Dat stelt softwareontwikkelaar Prindustry.

CEO Ramon van Wingerden: “Je maakt als grafisch ondernemer niet alleen drukwerk! Je creëert waarde, maakt processen efficiënter en verlaagt de kosten voor je klanten. Het is tijd om een ander verhaal te vertellen.
Om de meeste waarde toe te voegen moeten grafisch ondernemers en softwareontwikkelaars samenwerken in een open partnerschap. Want met een communicatieplatform kun je de eindklant pas echt ontzorgen in zijn hele communicatieproces. De grafisch ondernemer is de specialist als het gaat om de productie en kennis van communicatiematerialen. De software-
ontwikkelaar levert de portal voor een efficiënt bestelproces.”

Meer weten? Inspireer je in dit webinar op 10 mei!

Kennissessie Grafimedia 10 Mei (2)

Programma webinar 10 mei

10.00 uur: Softwaretrends en partnerships door Ramon.
10.30 uur: Praktijkcases partnerships door Jolanda van Drie.
10.50 uur: Demo Brandportal software door Berend Withaar.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK