Dataline wint de Trends Gazellen award

Dit jaar verkiezen de Belgische economie-bladen Trends en Trends-Tendances reeds voor de 21ste keer de Trends Gazellen. In de categorie middelgrote bedrijven kaapte Dataline Holding de hoofdprijs weg als snelstgroeiende onderneming van West-Vlaanderen. Dataline mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen.

Mkt 5888 Trends Gazellen Dirk2 1 1 0

Naar jaarlijkse traditie selecteert de redactie van Trends Magazine 250 Trends Gazellen per provincie. Deze snelgroeiende bedrijven (‘Gazellen’) zijn competitieve ondernemingen, die een positieve invloed hebben op het ondernemersklimaat in hun regio. Trends Gazellen worden beschouwd als inspirerende rolmodellen voor andere bedrijven: ze vormen dan ook een krachtbron van innovatie en werkgelegenheid.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in omzet, groei in personeel en groei in toegevoegde waarde. Het bedrijf dat de hoogste plaats in de lijst behaalt, mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen. Alle andere bedrijven ontvangen het diploma van genomineerde Trends Gazelle 2022.

Dirk Deroo, CEO van Dataline: “Ondanks de snelle veranderingen in de grafische industrie en de turbulente omstandigheden, slagen we erin om onze Europese groeistrategie door te zetten. De Trends Gazellen Ambassadeur benoeming is een erkenning voor de vele inspanningen van het hele Dataline team.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK