Group Joos drukt magische stickers voor het Rode Kruis

Het Rode Kruis-Vlaanderen houdt jaarlijks een stickeractie voor het inzamelen van donaties. Group Joos drukt de stickers voor deze actie. Dit jaar zijn deze stickers gedrukt in het thema van Disneyland Parijs met Minnie Mouse.

Minnie Mouse prijkt op de stickers, omdat Eurodisney dit jaar 30 jaar bestaat. Group Joos drukt op elke sticker een unieke code waarmee je kan deelnemen aan een wedstrijd om een droomprijs, zoals een magisch verblijf in Disneyland Parijs, te winnen. Group Joos beschikt als enige commerciële drukkerij in België over het
ISO 14298-certificaat voor de productie van veiligheidsdrukwerk, en hanteerde dus de nodige veiligheids-maatregelen.

Sticker Minnie Mouse Group Joos

Group Joos stelt: “Een sticker waar Minnie Mouse op de voorzijde prijkt, moet natuurlijk een magische uitstraling hebben.”Daarom werkte Group Joos de stickers af met een blinkende vernis. En de drukkerij mocht ook het variabel promotiedrukwerk voor de actie drukken. A3-affiches of stoepbordaffiches. 
Bekijk de video over het drukken van de stickers.

De stickeractie loopt tot donderdag 5 mei. De sticker kost 5 euro en de opbrengst gaat integraal naar een Rode Kruisafdeling in Vlaanderen. Je koopt de sticker hier!

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK