Dataline genomineerd voor Trends Gazelle

De redactie van het Vlaamse Trends Magazine selecteert elk jaar 250 Trends Gazellen per provincie. Grafisch softwarebedrijf Dataline is één van deze genomineerden.

Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Een Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, personeel en in de cash-flow.

Dataline

Dataline is verheugd: “Dataline Solutions is genomineerd voor de Trends Gazellen 2022, en daar is ons team van 60 medewerkers bijzonder trots op! Trends bekroont bedrijven met deze nominatie omwille van hun uitzonderlijke bedrijfsprestaties en groei. Dat hebben wij bij Dataline hard bewezen!
Met onze MultiPress software zijn wij geëvolueerd van een Benelux bedrijf naar dé Europese referentie in de grafimedia industrie!”

Foto: LinkedIn account Dataline, op de foto CEO Dirk Deroo.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK