Webinar over automatisering en inkjet in Gorinchem

Weer live kennis delen en netwerken. Een klein groepje grafici genoot zichtbaar van het fysieke mini event in de Evenementenhal Gorinchem op 8 juni. Online keken meer dan 100 geïnteresseerden naar het samenkomen van dit clubje specialisten via een live webinar over automatisering en inkjet in de grafische industrie.

Blok 2 Sign En Print Webinar
Het tweede discussieblok over inkjet en de relatie tot offset en toner (V.l.n.r. Peter Luit, Ewout Maartense, Marcel Martens en Frank Huigen)

Een groepje ondernemers kwam samen voor een live sign en print webinar over heden en toekomst, met een focus op automatiseringsprocessen en inkjetontwikkelingen. In de spiksplinternieuwe studio op de eerste verdieping van de Evenementenhal Gorinchem presenteerde Peter Luit het live webinar in drie blokken. Softwareontwikkelaars Germen Kroon (GrafiStore), Theo van den Broek (ISI) en Ramon van Wingerden (Prindustry) zijn de panelleden met kennis over automatisering in de grafische industrie. Frank Huigen (Canon), Marcel Martens (HP) en Ewout Maartense (Landa) laten in het tweede blok hun licht schijnen over de enorme vlucht van inkjet. Blok 3 geeft een energieke afsluiter mee voor de toekomst. Fysieke beurzen komen er weer aan en er zijn volop plannen voor de langere termijn. Dat geldt in ieder geval voor de samenwerking tussen het VIGC en Easyfairs. Jos Steutelings (VIGC) laat weten in 2023 voor het eerst hun Benelux Online Print Event in Nederland te organiseren, in de Evenementenhal Gorinchem

Lees het hele verslag hier bij Printmedianieuws!

Blok 1 Sign En Print Expo Webinar
Het eerste discussieblok over automatisering van workflows en webshops (Germen Kroon, Ramon van Wingerden en Theo van den Broek)
Blok 3 Sign En Print Webinar
Jos Steutelings in gesprek met Rowdy van Nieuwenhuizen over #BOPE 2023

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK