Met de Vissenpost van Uitgeverij Loopvis heb je altijd beet!

Uitgeverij Loopvis brengt zeven keer per jaar een ‘Vissenpost’ uit. Dit verrassingspakket wordt samengesteld aan de hand van wisselende thema’s. Een brievenbusdoos dat volop passie voor print laat zien.

Vissenpost

Bij uitgeverij Loopvis zijn ze gek op vissen. Omdat ze ook gek zijn op themapost én een uitlaatklep zochten voor al hun creatieve ideeën, introduceerde Loopvis de Vissenpost. Deze rijk gevulde brievenbusdoos met bijbehorende Spotify playlist wordt zeven keer per jaar samengesteld. Je kunt het pakket als cadeau versturen of je krijgt het wanneer je lid wordt van de uitgeverij.

In de pakketten vind je altijd het tijdschrift ‘De Visbode’ en minimaal 1 boek of Kakkerlakje. Een Kakkerlakje is een boekje met verstuurallure. Ze bevatten korte verhalen, gedichten of recepten, verdeeld over de categorieën literatuur, culinair, jong, poëzie en muziek. De rest van het Vissenpostpakket wordt aangevuld met hebbedingen, prenten/kaarten, schrijfwaren en zoetigheid passend bij het thema.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK