Uitgeverij Verhagen in Katwijk draait gewoon door

De Katwijkse Uitgeverij Verhagen heeft niets te maken met het faillissement van de Noord-Hollandse titels van BDUmedia. Dat zegt Dirk Bouman, directeur van Uitgeverij Verhagen in reactie op het nieuws over BDUmedia begin deze week.

titels-uitgeverij-verhagenIn het Leidsch Dagblad werd dinsdag gemeld dat Uitgeverij Verhagen een partner is van BDUmedia. BDU heeft het faillissement aangevraagd voor vijftien huis-aan-huistitels in Noord-Holland.

Bouman zegt: ‘BDU verzorgt ons drukwerk en we wisselen regelmatig advertenties uit. Er is in het geheel geen sprake van een eigendomsverhouding of een aandeelhouderschap. Wij zijn financieel volledig zelfstandig.’

Volgens Bouman heeft de berichtgeving in het Leidsch Dagblad voor onrust gezorgd bij de medewerkers en klanten, terwijl hiervoor geen reden is. De directeur laat in een bericht in diezelfde krant weten, dat ze nog volop investeren met de uitgeverij. ‘Het is hard werken, maar dat doen we al bijna honderd jaar en we hebben nog steeds bestaansrecht. We hebben in ons gebouw net RTV Katwijk binnengehaald.’

Uitgeverij Verhagen is uitgever van de volgende huis-aan-huisnieuwsbladen: De Katwijksche Post, de Katwijk Speciaal, De Noordwijker, Het Noordwijkerhouts Weekblad, het Lisser Nieuws, de Hillegommer De Rijnsburger, De Teylinger, de Oegstgeester Courant, het Leids recreatiemagazine LOS, De Leidenaar, de Bloemenkrant, het Leidendorps Weekblad en de nieuwssite ’Alles over Katwijk’.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK