Spicy talks van CHILI in teken van ‘All-out Phygital’

De toekomst is Phygital volgens CHILI publish: een combinatie van fysiek (physical) en digitaal. Benieuwd hoe dat precies zit? De ontwikkelaar van creatieve automatiseringssoftware laat het je op 22 en 23 november zien in Brussel met hun ‘All-out Phygital’ editie van de SPICY talks ’22.

Op 22 en 23 november zal CHILI publish creatieve professionals twee dagen onderdompelen met presentaties en trainingen over creatieve automatisering. Vanuit Brussel willen zij deelnemers tijdens een interactief event inspireren hoe ze on-brand grafische producties voor online en offline kanalen kunnen schalen.

Chilipublish Kevingoeminne Spicytalks22

“De strijd is bekend bij zowel merken als bureaus: je moet productiever, adaptiever en schaalbaarder zijn”, zegt Kevin Goeminne, CEO bij CHILI publish.
“We zijn verheugd om Jay Pattisall op het evenement te ontvangen, om inzichten te leveren over hoe Intelligent Automation de snelheid van content-productie tegen 2023 zal bevorderen. Tijdens SPICY talks 2022 zullen we laten zien hoe Creative Automation technologie een belangrijke rol speelt bij het bevorderen van de snelheid van grafische productie op schaal, voor zowel online als offline doeleinden. Aangezien retailers en consumenten-merken sterk afhankelijk zijn van het bereiken van klanten op het punt van aankoop, staat creatieve automatisering in de voorhoede van het oplossen en waarmaken van de uitdaging. Use cases van merken als Intermarche, Mercedes en Peri zullen aantonen hoe Creative Tech iedereen tijd, geld en talentbronnen bespaart tijdens het hele proces.”

Tijdens SPICY talks ’22 zal CHILI publish CTO, Ward De Langhe, de nieuwe solution suite presenteren, waarmee merken en bureaus gemakkelijk Smart Templates kunnen creëren, bewerken en beheren in een geïntegreerd platform dat werkt met een uitgebreid ecosysteem van partneroplossingen.
Meer sprekers en sponsors worden binnenkort aangekondigd.

Bezoek voor meer informatie de website van SPICY talks ’22. Forrester leidt het tweedaagse evenement.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK