Online Kennissessie Brandportal van Prindustry

Trendwebinar op 21 februari, 10.00 uur: Pak nu je gefragmenteerde communicatiebeheer aan! Veel communicatie, verschillende medewerkers en daardoor een versnipperd communicatiebeheer? (partnerbijdrage)

Brand Customer Portal Klantportal Kunden Portal Markenportal

De online kennissessie op dinsdagochtend 21 februari verheldert hoe je vanuit één digitale hub alle marketingitems kan beheren, opmaken en bestellen.

Ramon van Wingerden, organisator en CEO van Prindustry: “Veel bedrijven kennen de effectiviteit van communicatiesoftware nog niet. Een Brandportal lost drie grote problemen op waar veel bedrijven mee worstelen. Het centraliseert alle merkuitingen op één plek, het zorgt ervoor dat alle uitingen door iedere medewerker in de juiste huisstijl worden aangepast én het biedt de mogelijkheid om ze direct te delen en te bestellen.”

Info en aanmelden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK