GrafiStore met nieuwe huisstijl en website

GrafiStore vond het tijd voor een nieuwe frisse uitstraling. Logo en daaraan gekoppelde media uitingen zijn volledig vernieuwd. Het bescheiden groen is verruild voor opvallend paars. (partnerbijdrage)

Grafistore Huisstijl
Grafistore Logo

Germen Kroon en Jeordy Bouck over de nieuwe huisstijl van GrafiStore: “Na ruim 10 jaar gebruik te hebben gemaakt van het radartje met het potlood als beeldmerk, vonden we het tijd worden voor een jong, tijdloos en toegankelijker uiterlijk. Samen met TeamCreative uit Almelo hebben we een nieuw uiterlijk ontworpen dat meer past bij wie we zijn en wat we doen. De stelling ‘Wij maken complexe print- en drukprocessen toegankelijk’, wilden we ook visueel uitbeelden. Wij vinden zelf dat TeamCreative ons hierbij geweldig heeft geholpen, en zijn erg content met het eindresultaat.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK