PRINTmatters deze maand in boekvorm

Abonnees van PRINTmatters zullen deze week het periodieke magazine in de vorm van een boek ontvangen. Aanleiding was de aandacht die in deze editie wordt besteed aan de productie van boeken.

Pm Als Boek
Probook Logo

Het gehele afterpress traject werd door Probook in Utrecht uitgevoerd. Probook is een full service bedrijf op het gebied van boekproducties en (ook persoonlijk) uitgeven. Maak online alvast kennis met het team van ca. 20 medewerkers. De website laat tal van mogelijkheden zien voor verschillende afterpress specificaties, waarbij de prijzen transparant zijn.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK