Cases klantportals Vodafone, Philips & Airbus op kennissessie in Haarlem morgen!

Morgen is de kennissessie van Prindustry over de ontwikkelingen op het gebied van web2print klantportals. Mis het niet als je wilt weten hoe een klantportal automatisering verenigt met personalisatie!

kennissessie ‘Klantportal web-to-print’Ramon van Wingerden van Prindustry schetst de huidige markt voor klantportals en Fabian Prudhomme van CHILI publish verduidelijkt de mogelijkheden voor online opmaak van grafische producten met de editor van CHILI. Ontdek de vele toepassingsvormen van klantportals via enkele aansprekende cases van Vodafone, Philips en Airbus, inclusief uitleg over de online opmaak met huisstijl templates in CHILI software.

Simplify, automate, generate!

Wil je meer weten over wat het ingewikkelde web2print web voor meerwaarde kan geven aan jou en je klanten? Kom dan langs op deze kennissessie in Haarlem op woensdagochtend 27 november! Voor alle bedrijven die in opdracht van klanten creatieve uitingen ontwikkelen en produceren. Verrijk je kennis, netwerk met vakgenoten en geniet van een broodjeslunch!

Aanmelden en meer info kennissessie, 27 november 10.00 – 13.00 uur, Haarlem. De sessie is kosteloos.

‘Klantportal web-to-print’ ‘Klantportal web-to-print’ ‘Klantportal web-to-print’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK