Waar gaan we heen? Markten trends en cijfers

Op 10 februari organiseert het VIGC de eerste online training van dit jaar. Peter Luit mag de aftrap doen met de training ‘Waar gaan we heen? Markten trends en cijfers’.

Trends Cijfers
vigc-logo-zw-tr

Peter Luit: “Het wordt zonder meer een interessante training en nauwelijks ‘weg te stoppen’ in de drie uur die we voor deze training online hebben gepland. Er zijn zoveel gelijktijdige ontwikkelingen, die nu in het – naar we hopen – post-corona tijdperk een duidelijke nieuwe visie biedt en vraagt binnen onze industrie. Ik neig te stellen dat de positieve benadering ons meer kansen biedt in vergelijking tot een aantal onvermijdelijke negatieve gevolgen waaraan we zijn blootgesteld in de afgelopen twee jaar. Het komt nu aan op de buigzaamheid van ondernemers die hun bedrijf willen meenemen naar een nieuw tijdperk.

Inschrijven via de website van het VIGC

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK