SI’BON blikt terug naar 2021 met Trendonderzoek

SI’BON staat erom bekend regelmatig onderzoek te doen naar hetgeen speelt bij leden- en niet-leden in het sign segment. Doe mee om de brancheontwikkelingen nog beter in kaart te brengen.

Sibon Trendonderzoek 2021

Welke producten werden er vaker of minder vaak verkocht tijdens de voortslepende pandemie? Was er over de gehele linie sprake van omzetverlies of -groei? Werd er meer of minder personeel aangenomen en wat is de rol van ZZP’ers in de signbranche? Dat zijn zomaar een paar vragen uit het online onderzoek.

Normaal gesproken zou de SI’BON kick-off meeting een mooi moment zijn geweest om de resultaten van dergelijke onderzoeken te presenteren. De organisatie zegt deze meeting te verzetten naar het najaar. Maar SI’BON is ook aanwezig op Sign&Print Expo op 22, 34 en 24 maart in Gorinchem. Wellicht dat de organisatie aldaar al wat laat zien van de resultaten van het onderzoek.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK