Nieuwe serie vellenoffsetinkten voor direct contact met voedingsmiddelen van hubergroup

Hubergroup Print Solutions maakt het mogelijk met MGA CONTACT, haar nieuwe vellenoffsetinkt om printproducten te producere die direct contact kunnen hebben met etenswaren.

Hubergroup Inkten Levensmiddelen

Hubergroup zegt dat dankzij zorgvuldig geselecteerde grondstoffen de inktserie geschikt is voor het veilig bedrukken van de binnenkant van papieren en kartonnen levensmiddelenverpakkingen. Het kleurengamma en de lichtechtheid van deze inktserie, die nu wereldwijd verkrijgbaar is, zou vergelijkbaar zijn met die van conventionele offsetinkten.

Josef Sutter, Product Manager voor Sheet-fed/UV Europe bij hubergroup, zegt: “Met MGA CONTACT hebben merkeigenaars en verpakkingsontwerpers nu twee keer zoveel ruimte om hun boodschappen en informatie weer te geven. Zo kunnen verpakkingen voor fruit, groenten of chocolade een aantrekkelijker design krijgen.”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK