Intergraf: Print Matters for the Future: Stockholm 2022

Congressen, beuren en andere evenementen lijken langzaam aan hun deuren weer te openen in Europa. Ook de Europese overkoepelende organisatie van brancheorganisaties reserveert alvast een plekje op 20 mei van dit jaar.

Print Matters For The Future

Onder de titel ‘Print Matters for the Future‘ wordt de gehele Europese printmedia industrie onder de loep genomen in het Radisson Blu Royal Viking Hotel in Stockholm. Deelnemers zullen de perspectieven van drukexperts horen en exclusieve inzichten ontvangen. De nog niet aangekondigde sprekers zullen het hebben over marktvraagstukken, strategie, omgeving, case studies van drukkers, uitgevers en nog veel meer.

Nopa

Intergraf organiseert deze dag in samenwerking met NOPA, The Nordic Printing Association, uit Zweden, maar heeft leden uit gehele Scandinavië en daarbuiten.

Bron: Intergraf

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK