VKGO-lid tapp.online behoort tot de 10 beste tech-startups van Nederland

Ict-vaktitel Computable nomineert tien kandidaten voor de Computable Awards 2022 in de categorie Tech-startup. Dat zijn: Apolix, Greencast, Moovd, PSOhub, Tapp.online, The Routing Company, Vormats, WordProof, XoSight en XS2Content. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op
5 oktober.

Een groep van in totaal zestien Computable-experts heeft de 27 voordrachten in de categorie Tech-startup digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende, om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen.

De onderbouwing voor tapp.online is te vinden op de website van Computable.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK