Vistaprint pitch-challenge voor ondersteuning kleine bedrijven

Vistaprint daagt kleine bedrijven uit om uit de schaduw te treden en op één van hun social media kanalen een video te plaatsen met een elevator pitch waarmee ze hun bedrijf pitchen aan de massa. Kleine bedrijven uit Nederland die mee willen doen, kunnen zich vandaag nog inschrijven.

Vistaprint Pitch Challenge

“Het is ons doel om kleine ondernemingen te helpen slagen en groeien”, zegt Nina Coopmans, Country Manager Nederland bij Vistaprint. “Bedrijven zijn vaak het gevolg van een passie of een gat in de markt, en eigenaars van kleine bedrijven hebben daardoor een uniek verhaal te vertellen. Via de Vistaprint pitch-challenge bieden we ze een speciale gelegenheid om hun bedrijf te pitchen en hun boodschap duidelijk over te brengen. Niet alleen aan ons, maar ook aan hun bestaande en potentiële klanten.”

De inzendingen worden door de interne jury van Vistaprint beoordeeld. De jury beloont de negen bedrijfspitches die het meest de aandacht trekken en het overtuigendst zijn met een bedrag van € 5.000 en marketingmateriaal ter waarde van € 500.

Alle informatie is te vinden op de website van Vistaprint.nl.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK