VistaPrint lanceert nieuw merk Vista

VistaPrint, de ontwerp- en marketingpartner voor miljoenen kleine bedrijven over de hele wereld, kondigt een belangrijke merkverandering aan: de lancering van Vista. Dit nieuwe moedermerk omvat VistaPrint, 99designs by Vista, Vista x Wix en de meest recente overname van het bedrijf.

Vista Color 300x78

Die overname omvatte Crello, een snelgroeiende, wereldwijde leider in doe-het-zelf digitaal ontwerp. Crello, dat nu onder Vista VistaCreate heet, biedt een platform dat het voor kleine bedrijven makkelijk maakt om hun sociale media en digitaal design tot leven te brengen, ongeacht hun ontwerpervaring.

“Al meer dan 20 jaar helpen wij kleine bedrijven om er geloofwaardig uit te zien en zich geloofwaardig te voelen, en naarmate hun behoeften zijn veranderd, zijn wij met hen meegegroeid”, zegt Robert Keane, oprichter en chief executive van Vista en het moederbedrijf Cimpress. “We zijn verheugd om ons nieuwe moedermerk Vista aan te kondigen, dat onze voortdurende transformatie weerspiegelt tot de deskundige ontwerp- en marketingpartner voor kleine bedrijven over de hele wereld. De lancering van VistaCreate is een cruciaal onderdeel van deze reis, waarbij kleine bedrijven toegang krijgen tot een creatieve ontwerpoplossing voor sociale media van wereldklasse.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK