Roland DG Connect lanceert versie 1.1

Visualisatie van ‘printerbedrijfsstatus’ verder verbeterd en gericht op het gericht aansturen op een hogere rentabiliteit.

Roland DG Connect werd eerder dit jaar geïntroduceerd en is met deze release compatibel met de VersaUV LEC2-330/640 UV-LED printers/snijplotters en de LEC2 S-serie printers met vlakbed/bandtransfersysteem.

Connect App Monitoring Multiple Printers

Met deze update van Roland DG Connect is een nieuwe printerbewakingsfunctie opgenomen, waarmee klanten de operationele status van meerdere printers real time kunnen controleren. Dit maakt het mogelijk printers efficiënter te bedienen en ondersteunt de verbetering van de printproductiviteit.

Winst- en kostenberekeningen

Roland DG Connect had in de eerste versie ook al een ‘business dashboard’, waarmee gebruikers winst- en kostenberekeningen kunnen uitvoeren door de verkoopprijs per geproduceerde eenheid en de prijzen van inkt en media in te voeren. Het systeem helpt de winstgevendheid te verhogen door passende verkoopprijzen vast te stellen en het kostenbewustzijn te vergroten.

Bron: Roland DG – partnerbijdrage

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK