Heidelberg CEO Rainer Hundsdörfer vertrekt op 1 april 2022

Rainer Hundsdörfer zal worden opgevolgd door Ludwin Monz, die de afgelopen 25 jaar werkte bij de Duitse Zeiss Group. Hij is voor de grafische branche een outsider.

Ludwin Monz
Ludwin Monz, de opvolger van Rainer Hundsdörfer als CEO van Heidelberg

In een reactie op zijn nieuwe rol zei Monz: “Voor mij is Heidelberger Druckmaschinen een vlaggenschip van de Duitse machinebouw. Ik zie een enorm potentieel voor de toekomst in de brede expertise van zijn medewerkers, zijn wijdvertakte wereldwijde organisatie en zijn reeds lang gevestigde merk.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK