INKISH Interview met Rainer Hundsdörfer, CEO Heidelberg

Rainer Hundsdörfer is de CEO van Heidelberger Druckmaschinen en heeft in de afgelopen maanden veel aandacht besteed aan de beslissingen die in de drukkerijsector zijn genomen.

In dit gesprek voeren Rainer Hundsdörfer en redacteur Morten B. Reitoft van INKISH een open gesprek over, waar Heidelberg naartoe gaat en waarom het nodig is geweest om de maatregelen te nemen die Heidelberg heeft genomen. Het kostte bij INKISH enige tijd om volledig te begrijpen waarom Heidelberg zulke drastische maatregelen heeft genomen, maar het terugbrengen van Heidelberg op koers is en was de uitdaging. Toch heeft Heidelberg uitdagingen, maar oordeel zelf – Heidelberg lijkt op koers te liggen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK