Roland DG Connect app nu ook in Benelux

Roland DG lanceerde buiten de Benelux de Connect app om de status en printvolumes van haar apparatuur te kunnen volgen. Ook wordt de machinestatus gemeld, zodat snel ingrijpen op noodzakelijke services mogelijk is.

De app werkt op alle TrueVIS modellen. De nieuwe Health Check functie geeft onder andere een pushnotificatie als de koppen gereinigd moeten worden. Maar ook meldingen bij bijvoorbeeld de niveaus van het vloeibaar afval.

Connect App Dashboard

Ook worden firmware updates gemeld, zodat de TrueVIS modellen up-to-date kunnen worden gehouden. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android via de website van Roland DG.

Johan Struyfs, EMEA Service Director bij Roland DG zegt: “Dit is een doorlopend project voor ons en we zijn vastbesloten om op de lange termijn nieuwe functies, diensten en geografische ondersteuning te blijven toevoegen om een nog aantrekkelijker creatief ecosysteem te genereren voor onze wereldwijde klanten.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK