Clear Channel wint aanbesteding buitenreclame Almere

Clear Channel Nederland heeft de aanbesteding voor buitenreclame gewonnen in de gemeente Almere. Het betreft een overeenkomst met een looptijd van 10 jaar.

Almere Mock Up Clear Channel

Het gaat in totaal om 600 analoge reclames in abri’s en vrijstaande objecten, 80 digitale 2m² schermen en 20 digitale 6,5m² schermen. De nieuwe objecten worden vanaf begin 2022 geplaatst. “Na de recente winst van Leiden en Dordrecht voegen we opnieuw een 100.000+ gemeente toe aan ons landelijk dekkende netwerk. Met de winst van Almere voegen we, mede gezien de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en het Gooi, op de juiste plek bereik toe aan ons analoge netwerk en tegelijkertijd vergroten we ons digitale netwerk. Dit is in lijn met onze strategie om onze landelijke spreiding nog verder te optimaliseren en om te investeren in digital out of home,” vertelt Wierish Debipersad, Commercial Director Clear Channel Nederland.

Binnen deze aanbesteding was duurzaamheid een belangrijk thema. Als ondertekenaar van het United Nations Global Compact heeft Clear Channel zich gecommitteerd aan het reduceren van de CO2 uitstoot.

(Beeld)bron: Clear Channel Nederland

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK