VIGC trapt af

Foto: VIGC

Foto: VIGC

Geen traditionele nieuwjaarsreceptie voor ons! Wij zetten gelijktijdig in op interessante content, door twee internationale sprekers uit het Verenigd Koninkrijk en De Verenigde Staten te inviteren.

VIGC trapt samen met de Belgische en Nederlandse grafische sector het jaar 2018 af op maandag 29 januari in de stad Leuven, waar een groot deel van onze toekomstige professionals van morgen worden gevormd.

Niet alleen de interessante content van dit nieuwe event, maar ook de uitgebreide receptie waar we mee zullen afsluiten en de uiterst unieke locatie ‘The Leuven Institute for Ireland in Europe’, een oud klooster in de binnenstad van Leuven, zullen u aangenaam verrassen.

Vaste waarden, zoals ‘Het Congres’ en ‘After Adobe MAX’, kende u al. VIGC voegt hieraan onder andere dit nieuwe event toe, waar we u enerzijds willen informeren over onze nieuwe activiteiten voor 2018, aangevuld met twee keynote sprekers, waaronder Frazer Chesterman, Director and co-owner van Mack Brooks Group, die het zal hebben over hoe we de vraag naar digitale print kunnen laten toenemen, met name vanuit de creatieve industrieën. Karen Kimerer, Associate Director Business Development Strategies bij Keypoint Intelligence/InfoTrends, vertelt hoe u uw zaak kan laten groeien in 2018. InfoTrends verzamelt en deelt wereldwijd essentiële markt- en trendcijfers over de grafische industrie. Het is één van de toonaangevende onderzoeksbureaus voor onze sector die, speciaal voor VIGC trapt af, zal afzakken naar België.

 

Aanmelden kan hier.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK