VIGC training ‘Waar gaan we heen? Markten, trends en cijfers’ online en in Haarlem

Met het komende 2024 seizoen in aantocht verzorgt VIGC de bekende training ‘Waar gaan we heen? Markten, trends en cijfers’, zowel in de online versie als fysiek op de training locatie in Haarlem. De training wordt verzorgd door Peter Luit.

Waarheen 2024

Peter Luit over de training: “We verzorgen deze training al wat jaren en we zien de interesse flink toenemen. In één dagdeel wordt een volledig overzicht gegeven van trends en ontwikkelingen binnen zowel technologie, economie, kennis/kunde en middelen. Zeker in de aanloop naar drupa 2024 biedt de training handvaten om goed voorbereid de internationale vakbeurs te bezoeken.”

Actuele (inter)nationale rapporten, eigen onderzoeksresultaten en actuele technologische informatie bieden tezamen talloze handvaten om eigen strategie te ontwikkelen en uit te voeren.

vigc-logo-zw-tr

Op 8 februari wordt de training online gehouden. Een kleine twee weken later wordt de training (inclusief netwerklunch vooraf) op locatie gehouden in Haarlem op 20 februari. VIGC leden krijgen de gebruikelijke korting, niet leden betalen 405 euro. Beide trainingen starten om 13:00 uur. Meer informatie? Neem contact op met Peter Luit.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK