Damen Drukkers neemt Tuijtel over

Damen Drukkers laat vandaag aan haar relaties weten grafisch bedrijf Tuijtel over te nemen. Directeuren Maurice en Jan Damen laten weten dat de overname past in de groeistrategie die ze voor ogen hebben met Damen Drukkers.

Een strategie gericht op groei is volgens Damen “dé manier om onze bezetting en efficiëntie te optimaliseren en daardoor structureel te kunnen blijven investeren in onze concurrentiekracht.” De acquisitie van grafisch bedrijf Tuijtel past daarbij. “Tuijtel is een gerenommeerd familiebedrijf met een rijke, ruim honderdjarige traditie en een uitstekende naam als kwaliteitsdrukkerij. Het bedrijf kiest bewust voor de schaalgrootte van Damen Drukkers om zijn klanten ook op termijn te verzekeren van de kwaliteit en service die ze gewend zijn.”

Damen Drukkers

Tuijtel blijft onder eigen naam opereren in de markt, maar de productie vindt met ingang van 2 januari 2024 plaats op de Damen-locatie in Werkendam. “De medewerkers van Tuijtel zullen meeverhuizen, wat een geweldige aanwinst betekent voor ons team. Zo staan we nóg steviger als het gaat om advies en expertise. Door onze orderportefeuilles samen te voegen, hebben wij bovendien meer slagkracht op het gebied van inkoop én de power om concurrerend en up-to-date te blijven.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK