Hassink neemt Drukkerij Leeflang over

Hassink Verpakkingsdrukwerk uit Haaksbergen is de nieuwe eigenaar is van Drukkerij Leeflang B.V. uit Arnhem. Drukkerij Leeflang, opgericht in 1994 door Marco Leeflang, is producent van verpakkingen voor veterinaire en humane geneesmiddelen.

Hassink
Dukkerij Leeflang

Marco Leeflang: “Janet en ik hebben een aantal jaren geleden de keuze gemaakt om ons te oriënteren op de verkoop van het bedrijf omdat er geen opvolging is. In Hassink heb ik een goede betrouwbare partij gevonden die de toekomst van het bedrijf kan waarborgen en de klanten kan blijven bedienen.”

Drukkerij Leeflang Pand

Leeflang zal als zelfstandige vestiging blijven opereren in Arnhem. Daar zullen de 23 vertrouwde medewerkers op dezelfde locatie en met dezelfde machines de klanten blijven ontzorgen.

Het in 1902 opgerichte Hassink is een groeiende speler in vouwkartonnen verpakkingen en is vooral gericht op de voedingsmiddelenindustrie.

Hassink Logo

Tom Hassink, technisch directeur van Hassink: “Leeflang is een technisch hoogstaand bedrijf met een trouwe klantenkring in een voor ons nieuwe markt. We kijken er naar uit om het bedrijf verder uit te bouwen.” “Leeflang is ook een familiebedrijf. De lijnen zijn kort, het ontzorgen van de klant staat centraal. Dezelfde filosofie als wij in Haaksbergen kennen,” vult Loes Hassink, financieel directeur van Hassink aan.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK