Drukkerij als postkantoor van de toekomst

Het is een tijdje rustig geweest rond de franchiseketen Postmasters. Nu staat er een interessant verhaal van de Postmastersvestiging in Arnhem op houvanarnhem.nl. De drukkerij heeft een belangrijke functie in de lokale pakkettenafhandeling.

“Wij zijn veel meer dan een drukkerij alleen”, vertelt winkelmanager Alex Hastie. “je kunt hier gewoon de winkel binnenlopen. Wij fungeren ook als het nieuwe postkantoor. Hier kun je pakketten en brieven laten bezorgen door allerlei bedrijven, van UPS, DHL tot PostNL.”

Postmasters heeft vestigingen door een groot deel van Nederland, van Maastricht tot Alphen aan den Rijn. Het bedrijf wil nog uitbreiden en is nog op zoek naar franchisenemers. “Aan de Steenstraat zit de hoofdvestiging van het bedrijf”, vertelt Hastie. “Hier worden onze mensen ook getraind.”

Lees hier het interview.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK