Dataline verwelkomt Kristof Vanden Bussche

Dataline verwelkomt Kristof Vanden Bussche als nieuwste aanwinst in het Benelux team. Kristof neemt de rol op zich van Business Development Manager, waarbij hij het team van Manu Dierickx – Visschers en Robert Hartman versterkt.

Kristof Vanden Bussche

Kristof Vanden Bussche brengt een schat aan ervaring en expertise mee. Met een indrukwekkende achtergrond als Sales Manager bij Igepa Belux en daarvoor als Key Account Manager bij Kodak Benelux, beschikt Kristof over diepgaande kennis van workflows en software voor grafische productiebedrijven. Zijn uitgebreid netwerk in België, Nederland en Luxemburg maakt hem de ideale persoon om de groei van MultiPress in de Benelux verder te stimuleren.

Dirk Deroo, CEO van Dataline: “De uitgebreide expertise van Kristof in de grafische industrie en zijn bewezen trackrecord in business development zullen aanzienlijk bijdragen aan de continue groei van Dataline én aan de ondersteuning van onze klanten. We zijn erg blij om dit talent te mogen verwelkomen in ons team.”

Kristof zal nauw samenwerken met het team in België en Nederland en richt zich op het begrijpen van de behoeften van gebruikers van het MultiPress-systeem. In zijn rol evalueert hij de huidige processen bij grafische productiebedrijven en toekomstige investeringen met focus op rendabiliteit en efficiëntie.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK