Andy Willaert versterkt het Dataline management

Andy Willaert is aangeworven als General Manager bij Dataline om de ambitieuze doelstellingen van dit Europees groeibedrijf te ondersteunen. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor het financieel en operationeel beheer.

Andy studeerde Business Management, Accounting en Fiscaliteit aan de Université de Savoie en volgde management opleidingen bij de Vlerick Business School. De 46-jarige professional gaat na een lange carrière als General Manager bij Transurb, een dochteronderneming van de John Cockerill Groep, nu bij Dataline aan de slag.

Dataline Mp Company Rgb

Andy over zijn nieuwe positie: “Bij Dataline vind ik een boeiend bedrijf met een sterke visie en grootse ambities: met premium softwareproducten en een sterke expertise blijven groeien in Europa. Dat inspireert mij enorm om met mijn kennis en ervaring de professionalisering bij Dataline te ondersteunen”. Met Andy aan zijn zijde zal CEO Dirk Deroo meer tijd hebben om zijn expansieplannen verder te vervullen: “De opportuniteiten in ons marktsegment zijn groot, maar de bijhorende uitdagingen zijn dat ook. Met een sterk en complementair team kunnen we onze ambities uitbreiden en waarmaken.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK