Veenstra.Design neemt signbedrijf Total Sign over

“Met trots maken wij bekend dat Veenstra.Design het signbedrijf Total Sign heeft overgenomen”, laat het designbureau uit Wolvega (Friesland) weten.

Veenstra Design Total Sign

Veenstra.Design houdt zich in de breedte bezig met design: “Wij creëren totale merkbeleving. Wij ontwerpen én maken alles op het gebied van offline en online zichtbaarheid.” Van standbouw en interieurbouw tot grafische vormgeving en drukwerk. Sign hoort daar nu ook bij in de vorm van de overname van Total Sign uit Tuk (Overijssel). Op Facebook bericht het designbureau daarover: “Signing omvat de fysieke zichtbaarheid van onder andere gevelreclame, autobelettering, bewegwijzering of visuals voor bedrijven. Deze activiteit is een zelfstandige dienst van Veenstra.Design, maar ook complementair aan de twee andere specialismen: stand- en interieurbouw. Door de overname ontstaat er meer capaciteit, flexibiliteit en expertise. Wij kijken er naar uit om onze expertise te verbreden en deze met jou te delen!”

Beeldbron: Veenstra.Design

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK