Dataline team wordt versterkt door Jeroen De Cock

Jeroen De Cock gaat aan de slag bij Dataline. Hij ondersteunt vanaf nu het business developmentteam voor MultiPress in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Jeroen De Cock

Jeroen De Cock is een bekend gezicht binnen de Vlaamse printsector. Hij was 17 jaar actief bij De Vroede Enveloppen, een printproductiebedrijf in Nijlen.
Hij bekleedde verschillende leidinggevende functies met focus op sales, e-commerce, finance, IT en marketing. Als Plant Manager voor een Duitse international heeft hij bovendien al meer dan 10 jaar ervaring met MultiPress-software en kent hij de noden en wensen van print MIS/ERP-gebruikers.

Bron: sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK