Boels brengt slogan tot leven met 3D billboard

Big, bigger, HUGE! Boels Rental gaat next level met zijn meest recente communicatie-uiting binnen de B2B positioneringscampagne. Met een 3D billboard wordt de slogan ‘Boels Keeps You Going’ ook via offline media, door middel van storytelling, visueel gemaakt. 

Boels Dusseldorf Ko Vision 3d Billboard124794 430x400 1

De nieuwe positionering, met fotografie van
Jaap Vliegenthart en introductie van de nieuwe slogan ‘Boels Keeps You Going’, was het eerste zichtbare resultaat van de samenwerking tussen Boels en Greenhouse. Nu is daar dus het 3D billboard aan toegevoegd. In deze creatie wordt de slogan visueel tot leven gebracht op billboards van tot wel 111m² groot. Door middel van storytelling laat Boels zien wat er gebeurt als er zo’n enorm scherm uitvalt. Zo zorgen ze letterlijk voor stopping power op de drukste plekken van Düsseldorf (zie afbeelding) en Eindhoven.

“Door de multichannel awareness campagne wordt de nieuwe slogan goed ontvangen door onze doelgroepen. Als aanvulling daarop komen we nu met een uniek en spectaculair 3D OOH billboard, mét stopping power. Die zorgt naast meer aandacht voor een diepere lading van de slogan door de ‘practise what you preach’ verhaallijn. Deze spectacular zetten we vervolgens ook weer in via onze online kanalen. Zo zorgt multichannel voor optimale awareness“, vertelt Tom Hendrikx, Manager Corporate Communication bij Boels Rental.

Je kunt het 3D-billboard hier live bekijken.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK