Vertrouwen in Duitse printmediabranche nam in maart weer toe

In maart 2023 is het bedrijfsklimaat in de Duitse drukkerij- en media-industrie verder gestegen en is de trend ook weer versterkt ondanks een lichte daling van de beoordelingen van de bedrijfssituatie.

Maart 2023 Bvdm

De conjunctuurindex van het Bundesverband Druck und Medien (Duitse drukkerij- en media-industrie) steeg met een voor seizoeninvloeden gecorrigeerde 3,7% ten opzichte van de vorige maand. Met 96,7 punten lag de index slechts 2,2% onder het niveau van vorig jaar.

Lees verder bij print.de

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK