Veldhuizen Grafisch Effect ontdekt nieuwe markt

Gerhard Veldhuizen betrok twee jaar geleden een nieuw gebouwd pand in Barneveld. Een fabriek met een opvallend industrieel design met heel veel ruimte. Nu gebruikt Veldhuizen Grafisch Effect de bovenste verdieping als toonzaal van het nieuwste product; akoestische wandbekleding gemaakt van recyclede petflessen.

Gerard Veldhuizen Tacito

De nieuwe activiteit van Veldhuizen heet: Tacito. Onder die naam heeft het bedrijf onlangs een website gelanceerd die zich specifiek richt op duurzame akoestische wandbekledingen van pet-vilt. Daarbinnen is ruimte voor resellers die via de webshop kunnen bestellen. Die resellers kunnen in interieur sign of in de grafische industrie actief zijn. 

Tacito Wandbekleding

Lees het uitgebreide interview hier.

Veldhuizen Grafisch Effect is lid van VKGO, regelmatig verschijnen er in het magazine De Uitleg van VKGO diepte-interviews met ondernemers. Deze verhalen worden gemaakt door PRstory.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK